dimecres, 22 d’abril del 2020

FELIÇ SANT JORDI

Holaaaaa!!!
Veig que esteu una mica avorrits,em sap greu no ser amb vosaltres i compartir musiquetes i danses junts.Penso molt en vosaltres i m'encantaria estar fent una classe "no virtu@l" ara mateix.El dia que tornem farem una bona festa!
Pensant que arriba Sant Jordi m'agradaria compartir aquesta cançó amb vosaltres.M'hagués agradat fer-ho a l'aula,però no passa res , aquí us la deixo.A veure si us anima a llegir llibres aquests dies.



Qualsevol excusa és bona per llegir, per cantar o per composar...
Què us sembla si,aprofitant la diada de Sant Jordi,us atreviu a composar alguna cançó o a musicar algun poema o pensament que us passi pel cap?Aquests dies tenim moltes estonetes per pensar i sempre hem de tenir paper i llapis a prop per arrancar aquests pensaments que passen,perquè de vegades ja no tornen!
No cal que sigui una cançó,pot ser un poema, una reflexió o simplement una frase que us inspira aquets dies i a la qual li volgueu posar música.Per posar-hi música, ho podeu fer com volgueu: amb algun instrument que tingueu a casa ( o amb estris de cuina ,com els Stay Homas ) , us podeu baixar alguna app( n'hi ha de  tot tipus d'instruments) , podeu fer percussió corporal, us poden acompanyar germans o pares,...
Ho podeu fer com volgueu;el que us inspiri i us vingui de gust.Endavant amb la imaginació!!!!
Us deixo una cançó que em porta records del mar, a mi em transmet molta pau.A veure si us agrada.


Com diu la Judit, el sol cura la pena; a veure si demà,que és Sant Jordi,el sol us acompanya i us inspira moltíssim.Gaudiu de la diada i de l'amor entre els qui esteu a casa.

La Judit Nedderman també va col·laborar fa uns dies amb els Stay Homas.Aquí els teniu,fan bona música amb pocs instruments i quatre pensament confinats.


Mil petonets!Us enyoro molt i us estimo infinit!
Fins aviat,
Emma

6 comentaris:

LA HISTÒRIA DEL ROCK AND ROLL: ELS ORIGENS I LA SITUACIÓ HISTÒRICA

 Què en sabem el rock and roll?Segur que n'heu sentit a parlar i sabeu alguna cançó que podeu dir que és "rockera", però sabrí...